Over Ons

Wat enorm leuk dat u de website van onze sportieve webwinkel hebt kunnen ontdekken. Misschien bent u een nieuwe bezoeker van onze winkel en kent u ons nog niet of misschien bent u gewoon heel nieuwsgierig en wilt u gewoon meer weten over onze sportproducten. In alle gevallen willen wij u graag informeren over onze winkel.

De winkel

Wim Slangen Sports is dé specialist voor bijna alles op het gebied van sport en is sinds 1994 gevestigd in het winkelcentrum in Echt (bij de Nieuwe Markt) . Bij onze locatie aan Prins Bernhardstraat 63  kunt u gemakkelijk uw vervoermiddel gratis parkeren en bent u tevens op loopafstand van het centrum. U vindt bij ons altijd de laatste mode en een ruime keus aan topmerken. . Met de uitgebreide collecties in o.a. fitness-, voetbal-, tennis-, running-, indoor, wandelschoenen en badmode is het de moeite waard een bezoek te brengen aan onze winkel/webwinkel.
Merken die u bij ons gaat tegenkomen zijn o.a.: Nike, Adidas, Puma, Asics, Under Armour, Speedo,  K-Swiss, Bjorn Borg, Hummel, Lowa, Sjeng Sports, Rucanor, PSB, Röhnisch, Only Play.

Voor sportverenigingen, scholen en bedrijven zijn we graag een betrouwbare partner en leverancier als het gaat om de levering van sportmaterialen, promotionele- en teamkleding. Wij geven altijd een ‘op maat’ advies. Overtuig uzelf en neem gerust contact met ons op als U vragen heeft
Wij kijken uit naar Uw bezoek en heten U van harte welkom in onze winkel in Echt.

DE WEBWINKEL

Sinds 2012 zijn wij leverancier van de sportpakketten voor de CIOS-opleiding in Sittard/Venlo. Om de student gemakkelijk zijn sportpakket te laten bestellen zijn wij gestart met een webwinkel.
Het is de bedoeling dat er steeds meer producten aan onze webwinkel toegevoegd worden zodat U ook van het voordeel kunt genieten om online ons basisassortiment te bekijken en tevens Uw bestelling te plaatsen. Bezoek daarom voor een actueel aanbod regelmatig onze sportieve website.
De bestelde producten worden binnen 2 werkdagen verstuurd
Het kan gebeuren dat het product op dezelfde dag in de winkel verkocht is, in dat geval wordt zo snel mogelijk contact met u opgezocht over de staat van uw bestelling.
Bij vragen over onze collectie kunt U contact met ons opnemen